2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για γονείς και μαθητές από τα Φροντιστήρια Πεχλιβανίδης x Orientum και συμμετοχή της ψυχολόγου Μυρτώ Στάγκου

Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Φροντιστηρίου μας σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Orientum και ομιλητή τον κ. Νίκο Παυλάκο και συμμετοχή της ψυχολόγου παιδιών και εφήβων Μυρτώ Στάγκου το Σάββατο 13/4/19 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Στην ημερίδα ενημέρωσης συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι σχολές και τα τμήματα του μηχανογραφικού και οι πιο πρόσφατες αλλαγές τους, το Νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς επίσης και οι επαγγελματικές προοπτικές και τα μεταπτυχιακά του κάθε τμήματος. Επίσης ο κ.Νίκος Παυλάκος έδωσε συμβουλές για την συμπλήρωση του σωστού Μηχανογραφικού μιας και το τωρινό είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Στη συνέχεια η ψυχολόγος παιδιών και εφήβων Μυρτώ Στάγκου εξήγησε το άγχος, τις αιτίες και τις επιπτώσεις του στους μαθητές ενώ έδωσε συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση του.

Γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία  να γνωρίσουν αναλυτικά το Νέο σύστημα και τις σχολές, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες του. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη παρουσία σας!